Imazhi mungon.
CORED
Konsulencë dhe shërbime IT
Ndihmojmë bizneset të kursejnë kohë dhe para përmes konsulencës dhe shërbimit IT profesional.

Rezervo një takim

RRETH NESH

Zgjidhje inovative, Shërbim profesional, Vlerë maksimale

Strategji

Ne bashkëpunojmë me klientët në mënyrë strategjike për të kuptuar infrastrukturën dhe nevojat reale para se të rekomandojmë zgjidhjen më të mirë dhe inovative.

Vlera

Bazohemi mbi vlerën që i ofrojmë klientit. Çdo rekomandim i yni nuk merr për bazë çmimin, por vlerën që çdo zgjidhje e jona i shton biznesit të klientit.

Suport

Për të përfituar një gamë të gjerë zgjidhjesh kreative, bazuar në eksperiencat tona gjatë bashkëpunimit me biznese të fushave nga më të ndryshmet.

Konsulencë

Edhe nëse biznesi juaj ka staf IT të brendshëm, ju mund të përfitoni një perspektivë të jashtme mbi sigurinë informatike, zgjidhjet dhe risitë më të mira teknologjike!

Teknologjia e Informacionit.

Bota e IT është një përzierje masive teknologjish, konceptesh, idesh dhe realitetesh që ndryshojnë dita ditës. Tepër e madhe, për një kompani të vetme, për të mbuluar çdo aspekt në mënyrën e duhur. Ne përpiqemi t'i mbajmë gjërat të thjeshta dhe të japim zgjidhje në sektorët e IT ku jemi specializuar dhe kemi eksperiencë.

Më tepër

Teknologji informacioni

SKUADRA

Redis

Redis Kostalli

Themelues / Konsulent IT

Specialist në projektim dhe administrim rrjetesh, sisteme backup, virtualizim, administrim Linux/Windows/OSX desktop dhe server, siguri kibernetike, sisteme cloud.

Elis

Elis Begalla

Specialist IT

Specialist në Administrim sistemesh operative Windows/Linux/Mac OS desktop dhe server, administrim rrjetesh, backup. Menaxhim projektesh dhe infrastrukture IT.

Gazmir

Gazmir Basha

Specialist IT

Specialist i teknologjisë së informacionit, kryesisht i fokusuar në menaxhimin e sistemeve operative Windows/Linux/OSX, administrimin e rrjeteve dhe serverave cloud ose on premise

14+
Partnerë
32+
Projekte
48+
Klientë të kënaqur
120+
Takime

SHËRBIMET

Çfarë përfitojnë klientët nga ne:

Nuk mjaftohemi veç me riparimin e defekteve!

Mbajmë nën kontroll të vazhdueshëm çdo pajisje kompjuterike. Ju përfitoni minimizim të humbjes së kohës nga punonjësit tuaj për defektet informatike. Përdorim programe të posaçme me anë të të cilëve monitorojmë serverët dhe ndjekim vazhdimisht gjendjen e tyre. Në këtë mënyrë synojmë kapjen në kohën e duhur të defekteve dhe parandalimin e dëmeve madhore.

Virtualizim

Me eksperiencë disa vjeçare dhe njohuri të avancuara në strukturat e virtualizimit, ju ofrojmë mbështetjen tonë në krijimin e sistemeve komplekse të bazuar mbi servera virtualë, apo transferimin e infrastrukturave ekzistuese fizike, në virtuale. Kryesisht zgjidhjet tona bazohen mbi Vmware, Hyper-V, zgjidhje të ndryshme KVM në Linux, si dhe teknologji “Container” si LXC/LXD, Docker.

Projektim dhe realizim rrjetesh

Eksperienca jone në projektimin dhe realizimin e rrjeteve kompjuterike, fillon nga rrjetet e thjeshta të zyrave deri në rrjetet komplekse të fabrikave dhe hoteleve, që nga projekti, deri te implementimi dhe ndërlidhja kabllore, fibër optike dhe Wi-Fi.

Punë në distancë

Puna nga shtëpia po kthehet në një domosdoshmëri për çdo biznes. Ne ju ndihmojmë ta bëni këtë gjë në siguri të plotë dhe në mënyrën më optimale. Me sistemet tona VPN punonjësit tuaj do të jenë të lidhur në rrjetin e biznesit sikur të ishin në zyrën e tyre. Duke shfrytëzuar sisteme kriptimi me standardet me moderne, siguria e të dhënave është e garantuar.

Sisteme cloud

Teknologjia në Cloud është një benefit shumë i madh për bizneset. Lejon që infrastruktura e biznesit të jetë e aksesueshme kudo. Ne realizojmë sisteme cloud private(on premise), hibride si dhe totalisht online. Sisteme të sigurta, të dhëna të kriptuara sipas nevojave tuaja.

Siguri kibernetike

Siguria në botën e teknologjisë moderne është një nga aspektet më të rëndësishme të saj. Eksperienca jonë shumëvjeçare, na lejon të këshillojmë klientët për çdo gjë, duke nisur nga antivirusi, konfigurimet e parametrave të sigurisë për emailin e kompanisë, firewall, filtra, mbrojtje nga ransomware.

Sisteme për ruajtjen e të dhënave

Planifikojmë menaxhimin dhe ruajtjen e të dhënave tuaja si dhe krijimin e kopjeve të sigurisë në mënyrë që pyetja “Çfarë ndodh nëse më prishet kompjuteri?” të mos jetë më pjesë e mendimeve tuaja.

KONTAKT

Tiranë, Albania Tel: +355 67 3022122 Email: [email protected]